Spa och wellness

Avkoppling och njutning. Skäm bort dig själv och någon du tycker om och boka en sparesa. Du hittar många prisvärda boenden i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland.

Spa och wellness

Njut av en weekend eller minisemester fylld med välbefinnande och egentid. Vi erbjuder många underbara spahotell. Några av hotellen erbjuder ett komplett behandlingsprogram, medan andra fokuserar på vackra relaxavdelningar med ångbad, bastur, jacuzzis och härliga områden för vila och avkoppling.

Checka in för en ompysslande spavistelse och få ny energi. Både familj, vänner och par kan behöva avkoppling i sina hektiska liv. Lyxiga övernattningar, utsökta behandlingar och en utsökt middag - det är allt som behövs.

Spa-semester i Danmark
Om du inte vill resa så långt utan föredrar korta avstånd erbjuder Sembo även ett stort utbud av hotell i Danmark. Du hittar många vackra hotell över hela Danmark, från Enjoy Resorts Rømø som ligger på en av de danska Vadehavsöarna till Kurhotel Skodsborg på Nordsjälland. Gemensamt för dem alla är att de har ett varierat utbud av faciliteter och behandlingar

Spa-semester i Norge
I Norge hittar du Fýri Resort of Norway, Norefjell Ski & Spa och Radisson Blu Resort Trysil, där du kan kombinera din vinterskidsemester med en spavistelse eller åka mountainbike på dagen och koppla av i spaet på morgonen och kvällen på en sommar- eller höstsemester.

Spa och bilsemester i Europa
Om du vill kombinera spa med en roadtrip i Europa kan du ta bilen till Polen, Tyskland, Kroatien och Frankrike, som erbjuder flera populära spa- och wellnesshotell. Tyskland är särskilt känt för sina många traditionella spastäder med spännande hotell som erbjuder termalbad, utomhuspooler, inomhuspooler och olika bastur, avkopplande massage och skönhetsbehandlingar.

Spa-semester i Sverige
Vårt grannland Sverige har lång erfarenhet av spahotell och har ett stort utbud av högkvalitativa hotell med lyxiga behandlingar och utsökt mat. I Sverige finns fantastiska hotell som populära Ystad Saltsjöbad, Vann Spa, Hotel Riviera Strand, Falkenberg Strandbad och Ronneby Brunn.

5 romantiska och avkopplande spa-semestrar i Sverige:
- Falkenberg Strandbad
- Hotell Riviera
- Vann Spa
- Ystad Saltsjöbad
- Smögens Hafvsbad

Oavsett om du älskar lyxiga, unika eller klassiska spahotell, vill hyra ett semesterhus i vacker natur och lugna omgivningar eller bo på hotell i spännande städer, kan du enkelt hitta en resa på sembo.dk som passar just dig.

Spa i Sverige
Spa i Danmark
Spa i Norge
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare