Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in
Hitta rätt dammsugarpåse i 2 enkla steg!

Börja här



Eller klicka här för att se alla dammsugarpåsar

Populära produkter

H100F
119 kr
Köp!
Info
H631
119 kr
Köp!
Info
Doftpärlor fresh
55 kr 65 kr
Köp!
Info
Paket med specialmunstycken
237 kr 267 kr
Köp!
Info

Topplista

dammsugarpåsar AEG
dammsugarpåsar Electrolux
dammsugarpåsar Volta
dammsugarpåsar Philips
dammsugarpåsar Nilfisk
dammsugarpåsar Miele
dammsugarpåsar Siemens
dammsugarpåsar Bosch
dammsugarpåsar Samsung
dammsugarpåsar LG

Dammsugarpåsar på nätet – snabbt och enkelt

Välkommen till oss på Dammtussen.se! Den enda dammtuss du behöver komma i kontakt med för att se till att du alltid har dammsugarpåsar och dammsugartillbehör hemma för att dina egna små dammtussar ska försvinna både enklare och billigare än på andra sätt, och visst är väl det en bra idé? Oavsett vilken typ av dammsugare du har så har vi en dammsugarpåse som passar.

Förutom vårt stora utbud av allt från dammsugarpåsar och tillbehör till din dammsugare - som doftkulor till dammsugare - fokuserar vi framför allt på att du enkelt och smidigt ska kunna hitta rätt dammsugarpåse och allt annat du behöver för din dammsugning, samt att leveransen ska gå smidigt, snabbt och tryggt – med fri frakt inom Sverige på alla order från 199 kronor. Allt för att du som kund ska vilja vara kund hos oss länge.

Vi levererar även dammsugarpåsar till Danmark, Norge och Finland för en låg, fast fraktkostnad och även till EU och övriga världen, så nu kan du beställa dammpåsar med leverans vart du vill i världen.

Köpa dammsugarpåsar på nätet

Så var köper man dammsugarpåsar? För att inte stå där på den stora städdagen utan rätt dammsugarpåse eller för att inte få allt för många påsar utan att hinna göra dig av med de första har vi även olika prenumerationer, som du kan välja mellan. Detta då vi bor olika stort, har olika behov och städar olika ofta. Om du nu tror att detta kommer bli en dyr affär så tror du fel. Vi vill inte bara erbjuda trygga leveranser med ett stort utbud utan även vara din leverantör som erbjuder billiga dammsugarpåsar online. För bra för att vara sant? Nyp dig i kinden – du är vaken: vi har alla typer av påsar till dammsugare, allt från påsar till vanliga hushållsdammsugare som dammsugarpåsar för Electrolux och Miele dammsugarpåsar samt dammsugarpåsar för Volta till specialpåsar som dammsugarpåsar PH86 från Swirl, Haneström H100F och stora dammpåsar anpassade för centraldammsugare, som dammsugarpåsar till Husky centraldammsugare och dammsugarpåsar Canvac.

Finns det dammsugarpåsar som passar alla dammsugare? Nej, men det finns påsar för dammsugare som kan passa flera modeller, till exempel Electrolux s-bag® som är originalpåsar från Electrolux och som är extra bra för dig som lider av astma eller allergi. Men förutom dessa fördelar passar även dessa dammpåsar en lång rad Electrolux dammsugare och även till ett antal modeller från AEG, Volta och Tornado. Men de passar inte alla dammsugare - på Damtussen.se har vi påsar till flera tusen modeller av dammsugare, allt för att du ska hitta rätt när du ska beställa dammsugarpåse.

vilka dammsugarpåsar passar till Electrolux och vilken dammsugarpåse passar till Volta? Det är bara att gå in på vår dammsugarväljare så guidar vi dig till rätt dammsugarpåse.

Rätt dammsugarpåse och allt däromkring

När det kommer till dammsugning och städning finns det så mycket mer än bara bra påsar till dammsugare. Det finns doftprodukter för dammsugare som ger en ännu fräschare känsla när du dammsuger, städartiklar som lyfter hemmet och fångar dammet som gömmer sig där dammsugaren inte når, munstycken speciellt designande för olika ytor och förhållanden så att du kan hitta rätt dammsugarmunstycke för ditt hem och dina städbehov och dammsugarfilter som ser till att damm och andra partiklar inte sprids tillbaka ut i rummet. Självklart finner du även dessa produkter hos oss. Vi bjuder även på städtips som vi hoppas ska underlätta din städning som vad du gör om du ska rengöra ugn eller har fått stopp i avloppet eller ska få bort bananflugor.

Vi säljer även filter till köksfläktar, som behöver bytas med jämna mellanrum för att de inte ska bli fulla med fett och fungera sämre och dessutom bli brandfarliga.

För, vad är det om inte de små detaljerna i vardagen som gör att den stora helheten blir så fantastisk. Välkommen in och vid minsta fråga om städning och städprodukter, hör mer än gärna av dig! Och välkommen att beställa dammsugarpåsar nu - vi levererar alltid dina påsar så snabbt som möjligt!

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta vår kundtjänst på info@spjut.se så hjälper vi dig!

dammtussen