Antal träffar: 877

Lampor

Här hittar du ett stort utbud av trendiga lampor online och belysning för hemmets alla rum. Att välja rätt lampa är något av det viktigaste man kan göra för att skapa ett ombonat hem. Oavsett om du är ute efter att köpa stora lampor, små lampor eller vill göra ett fynd och köpa lampor billigt så har vi ett stort utbud. På SoffaDirekt hittar du många dekorativa lampor som förhöjer designkänslan hemma. Många gånger kan det behövas fler ljuskällor än vad man tror, och vi erbjuder därför allt från taklampor, bordslampor till vägglampor, och mycket mer! Hos oss på SoffaDirekt finns det fina lampor för husets alla rum och tillfällen.

Val av lampa

Belysning i ett hem är väldigt viktigt för att skapa en mysig stämning men också för att vara funktionellt. Vi behöver belysa våra hem för att kunna arbeta, läsa, leta efter saker och mycket mer, men vi behöver också belysning för att få till en viss stämning eller visa upp föremål på olika sätt. En lampa kan dessutom i sig vara ett föremål man vill lyfta fram då designen på belysning ofta är så slående att man vill lyfta fram sin lampa på hemmets bästa plats. Vid val av lampa finns en hel del saker att tänka på och ta i beaktning. Den viktigaste frågan är kanske ” vad ska du använda lampan till?”. Är det så att du är ute efter en kökslampa som ska ge dig ett bättre arbetsljus är det viktigt att fundera kring hur stort utrymme du vill att lampan ska belysa. Men är du istället ute efter en designad  lampa att placera vid favoritfåtöljen för att skapa bättre läsbelysning? Då är riktningen på ljuset från lampan en viktigare faktor att ta i beaktning. Oavsett hur funktionell eller mysig belysning du är ute efter så är designen alltid en väldigt viktig faktor och någonting som vi aldrig tummar på. Hos oss hittar du därför ett stort utbud av snygga lampor som kan bli fokuspunkt i vilket hem som helst!

Köpa lampor

Att köpa lampor online ska vara enkelt, bekvämt och inspirerande! Vår ambition är att du ska känna att din köpupplevelse hos oss är enkel och att du snabbt ska kunna filtrera fram dina val av belysning. Vi vill naturligtvis hjälpa dig i ditt köp av lampor online och genom att dela in vårt sortiment i olika serier, varumärken och underkategorier så hoppas vi att du enkelt ska finna just den lampa som passar dina kriterier. Våra lagerförda lampor levereras ofta inom 2-7 dagar och i vår kassa kan du välja flera olika leveransalternativ som förhoppningsvis passar din önskan om leverans för just din lampa. Självklart erbjuder vi också flera olika betalningsalternativ. Allt för delbetalning till möjligheten att köpa först och betala senare. Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med ditt köp av lampa online. Testa gärna vår chattfunktion som är öppen dygnet runt också som hjälper dig med ditt köp av lampa online.

CIRCLE Taklampa Krom 45 cm
CIRCLE Taklampa Krom 45 cm
Outlet
42
FRANZ Taklampa Svart
FRANZ Taklampa Svart
Outlet
55
BESS Taklampa Vit
BESS Taklampa Vit
Outlet
38
Svart
CANE Taklampa Vit
CANE Taklampa Vit
Outlet
61
Svart
LAMPSKÄRM Brun
LAMPSKÄRM Brun
Outlet
46
IRISH Taklampa S
IRISH Taklampa S
70
1645 :-
495 :-
SIW Taklampa Svart
Outlet
50
Grön Vit
Logga in