Apollo rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Apollo. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Apollo.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Apollo
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

2024-10-31

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Apollo
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

2024-10-31

Vad kan Apollo erbjuda mig?

Apollo är nordens största researrangör där du garanterat hittar någon resa som passar dina önskemål bland deras 48 resmål. Företaget grundades redan 1986 då med fyra grekiska destinationer (Aten, Atens riviera, Poros och Naxos). Sedan starten har Apollo breddat sitt utbud till 48 destinationer och några av de populäraste resmålen är Grekland, Turkiet, Kroatien, Spanien, Cypern, Thailand, Jordanien, Tobago och Kuba.

Vad kan jag boka hos Apollo och hur funkar det? Med hjälp av Apollo kan du hitta dina drömresmål som du aldrig trodde att du skulle besöka, du har många alternativ och resmål att välja bland. Om du vill boka enbart hotell eller flygresa så kan du göra det, ibland kan det såklart vara skönt att få allt paketerat i en charterresa där transfer, valt hotell, mat, hyrbil osv finns att tillgå utan krångel. Du kan välja att besöka en av Apollos butiker eller så gör du som majoriteten av Apollos kunder och bokar din resa på nätet på Apollo.se. Det är enkelt att hitta och boka din semesterresa eller weekendresa med hjälp av Apollos hemsida, det finns mycket bilder, du får väderprognoser, förslag på schyssta hotell och du har alltid möjligheten att välja till hyrbil om du skulle vilja utforska resmålet under semestern. Om du sedan väljer att utforska ett resmål med hjälp av hyrbil eller bara slappar på stranden är helt upp till dig, det viktiga är att möjligheterna finns att göra vad du vill på semestern. Vill du kombinera din semester med träning? Inga problem! Apollo har många hotell och träningsresor där du får röra på dig samtidigt som du får ett skönt väder och en avkopplande atmosfär. På flera träningsanläggningar kan du utöva golf, tennis, basket, fotboll, styrketräning och mycket mer.

Hur använder jag en rabattkod hos Apollo?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först önskat resmål, vilket hotell och detaljer för avresa
2. Klicka på ”Välj” till höger om det alternativ för boende och pris som är intressant
3. Fyll i dina och medresenärers personuppgifter och klicka på ”Fortsätt”
4. Välj eventuell av-/ombokningsskydd, reseförsäkring, mat på flyget, transfer och hyrbil samt klicka på ”Fortsätt”
5. Fyll i dina kontaktuppgifter och rabattkoden i fältet nedanför ”Ange eventuell kampanjkod” och klicka på ”Aktivera”
6. När du klickar på ”Fortsätt” får du en bekräftelse på samtliga uppgifter och när den är bekräftad så är du redo att börja packa resväskan

Vilka rabatter brukar förekomma hos Apollo?

Det är inte ovanligt att Apollo har kampanjer/rabattkoder på deras populäraste resmål som ger mellan 250-4000kr rabatt och ibland reser barn för endast 1kr vilket gör en stor skillnad för barnfamiljer. Apollo brukar även ha något som dom kallar ”veckans erbjudande” där ett specifikt resmål är rabatterat med en rabattkod (eller ”kampanjkod” som Apollo kallar dom) och ibland även ”boka-tidigt”-rabatter när du bokar sommar- och vinterresor långt innan avresa. Du kan även göra ett riktigt kap på charterresor och flygbiljetter på Apollos sista-minuten resor.
Rabattkoderna och kampanjerna för Apollo uppdaterades senast juni 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies