Om Dumsnål
Vi gör jobbet åt dig - med leverans av hundratals erbjudanden varje vecka!
Vilka är vi?
Dumsnål.se startades under 2009 i syfte att erbjuda dig som besökare ett kvalitativt urval av rabattkoder och kampanjer. Vi strävar efter en nära kontakt med dig som besökare, så att även du ska kunna vara med att påverka och utveckla vår site till det bättre.

Du får gärna tipsa oss om förbättringar, vi gillar utmaningar!
Vad skiljer oss från andra siter?
Svaret är enkelt:
Hos oss vet du att du alltid hittar relevanta och kvalitativa erbjudanden. Vi gör grovjobbet åt dig och sållar ut de bästa erbjudandena!

Dessutom, hur skönt är det att slippa reklambanners? Vi kommer inte att utsätta dig för någon banner.
Annonsera på Dumsnål
Vi erbjuder ett flertal sätt för dig som företagare att marknadsföra sig och presentera dina produkter/tjänster på ett tilltalande sätt för våra besökare på Dumsnål.

Kontakta oss för ytterligare information.
Användande av kakor
Dumsnål använder sig av kakor för att kunna göra framtida förbättringar som påverkar din upplevelse på sajten. Nej, din tok inte sådana kakor som man äter!

Men om du ändå väljer att inte bidra till en förbättrad upplevelse, så stänger du enkelt av kakor i din webbläsare så att den inte längre får några kakor till fikat.
Dumsnål på Facebook
Gilla oss på Facebook och ta del av våra unika erbjudanden!
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies