Comviq rabattkoder

Comviq är en mobiloperatör som var först ut med kontantkort i Sverige redan 1997. Du kan fortfarande skaffa ett kontantkort från Comviq eller välja att teckna ett Comviq Fastpris-abonnemang med eller utan en smartphone till ett lågt pris. Du har även möjlighet att införskaffa ett mobilt bredband via 4G hos Comviq med ett snabbt och tillförlitligt nät.

För att använda en rabattkod (eller kampanjkod som Comviq kallar dom) så väljer du först vilket abonnemang eller kontantkort du vill beställa och klickar på "Beställ", fyller i rabattkoden i fältet "kampanjkod" och klickar på "Gå vidare".
Läs beskrivningen om Comviq
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Comviq
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Comviq erbjuda mig?

Comviq är ett varumärke och ett dotterbolag till Tele2 vilket betyder att dom är två separata bolag men använder samma nät för mobiltrafiken som Tele2, Telia och Telenor. När du väljer att beställa ett kontantkort eller abonnemang på Comviq.se så väljer du om du bara vill ha ett abonnemang eller både ny mobil och abonnemang/kontantkort samt hur mycket surf du behöver. Comviq har något som kallas för Comviq Fastpris-abonnemang där du får ett fast pris för att ringa, surfa och MMS/SMS'a. Om du väljer att köpa Comviq Fastpris-abonnemang så kan du framöver känna dig lugn och slippa dyra räkningar som varierar från en månad till en annan. En annan sak som är bra med Comviq är att du kan beställa mobilabonnemang utan att ange personnummer eller att dom tar en kreditupplysning (detta abonnemanget kallas för Comviq GO).

Vad kan jag köpa hos Comviq och hur funkar det?

Comviq går i Tele2's nät som är väl utbyggt och täcker ca 99% av Sveriges befolkning. Du kan beställa allt från kontantkort, mobilabonnemang (Fastpris eller samtalspott), tilläggstjänster till mobiltelefoner på ett smidigt sätt med ett genomtänkt beställningsflöde. När du väl har blivit kund så kan du komma åt det mesta från ”Mitt konto” på Comviq.se där du kan se dina räkningar, hämta din PIN/PUK-kod, beställa nytt SIM-kort, se din förbrukade surf och mycket mer. Om surfen skulle ta slut en månad så kan du fylla på med mer surf för en liten slant.

Vilka telefoner och abonnemang/kontantkort kan jag välja mellan?

Du hittar alltid de senaste olåsta mobiltelefonerna hos Comviq såsom Samsung Galaxy S20 5G/FE 5G/Plus/Ultra/Z Fold2/Z Flip/Note20 5G/Note20 Ultra, Sony Xperia 5/10 II 5G, Huawei P30/P30 Lite/P40 Lite/P40 Pro/P40 Pro+, Xiaomi Mi 10, Apple iPhone SE, iPhone 12 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 13 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 14 Plus/Pro/Pro Max och iPhone 15 Plus/Pro/Pro Max med 64GB, 128GB, 256GB, 512GB eller 1TB lagringsutrymme som kan köpas kontant eller på delbetalning/avbetalning. Du väljer själv om du vill köpa telefonen med ett Comviq kontantkort (ett startpaket som du kan ladda på med exempelvis Kompis, Standard, Amigos, Fastpris Mini eller Fastpris samt vilken surfmängd) eller med abonnemang. Vissa mobiler (de som är märkta med Comviq To Go) kan du köpa och hämta ut på direkten i en Pressbyrån-butik alternativt i en To Go-automat.

När du beställer ett startpaket för Comviq Kontant så väljer du själv vilken prisplan och belopp (finns i valörerna 45kr, 50kr, 59kr, 75kr, 95kr, 100kr, 145kr, 195kr, 245kr och 250kr) som passar dig bäst, kanske ringer du väldigt sällan då passar prisplanen Comviq Standard dig bra, om du ringer mestadels till utlandet då passar Comviq Amigos bra, ringer du mestadels till kompisar som har Tele2 eller Comviq så passar Comviq Kompis dig helt perfekt eller om du vill ha koll på kostnaden och bara ringa/SMS'a för kung och fosterland så passar Comviq Fastpris/Fastpris Mini dig som handen i handsken. Kort och gott tanka/ladda på/fyll på med den prisplan och surf som passar dina önskemål bäst. Om du är student och har Studentkortet/Mecenat så kan du spara ytterligare pengar med studentrabatt på ditt abonnemang (studentabonnemang) och telefoner hos Comviq. Vill du använda ditt Comviq-abonnemang eller kontantkort som mobilt bredband kan du fylla på med surf och beställa ett extra SIM-kort till din surfplatta eller ditt mobila modem sedan är det bara tuta och surfa i 4G/5G-hastighet (upp till 1Gbit/s).

Hur använder jag en rabattkod eller en kampanjkod hos Comviq?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vad du vill köpa om det är ett abonnemang eller kontantkort, om det ska vara fastpris eller samtalspott, hur mycket surf du vill ska ingå samt om du vill ha med en ny mobil eller inte
2. Välj önskat nummer eller ta med ditt befintliga, fyll i ditt personnummer och välj uthämtningsställe samt godkänn villkoren
3. Sist men inte minst fyll i rabattkoden genom att klicka på ”Jag har en kampanjkod” och skriv in rabattkoden i fältet nedanför ”Jag har en kampanjkod”, klicka på ”OK” och sedan ”Slutför beställning”
4. Du har nu fått rabatt på din beställning hos Comviq!

Vilka rabatter brukar förekomma hos Comviq?

Det är inte ovanligt att Comviq har kampanjer/kampanjkoder som ger dig rabatt på deras abonnemang eller mobiler. Oftast får du sänkt månadskostnad som rabatt när du köper en viss mobil. Varje månad kan du beställa ”Månadens mobil” med en rabatt. Om du har tur så prickar du in att du får mobilen på köpet när du ändå ska byta upp dig till en nyare mobiltelefon. Om du är student så kan du köpa studentabonnemang med rabatt. Detsamma gäller dig som är senior att du kan få seniorrabatt på mobilabonnemang och mobiler för seniorer hos Comviq.
Rabattkoderna och kampanjerna för Comviq uppdaterades senast maj 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies