Sembo rabattkoder

Sembo är en av de större moderna resebyråerna som har över 50 000 hotell, lägenheter och hus i 136 länder i sitt utbud. Förutom boende kan du även boka hyrbilar och kryssningar/färjeresa genom Sembo. Du kan utan tvekan hitta en minnesvärd resa genom Sembo och oftast med ett riktigt bra erbjudande.

För att använda en rabattkod hos Sembo väljer du först en resa eller ett boende, klickar på Boka och sedan på "Slutför bokningen". I sista steget fyller du rabattkoden i fältet "erbjudandekod" och klickar på "Räkna om priset".
Läs beskrivningen om Sembo
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Sembo
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Sembo erbjuda mig?

Sembo är den femte största researrangören i Sverige, du hittar resor och boenden i 136 länder med populära resmål som Spanien, Grekland, Kroatien, Turkiet, Frankrike och Italien. Det är ett ganska brett utbud av boenden, lägenheter och semesterhus som du säkert hittar något som passar dig i smaken. När Sembo startades 1987 var deras primära marknad resor vid Medelhavet men numera kan du boka mer flexibla resor där du väljer resmålet och vad du önskar för att din resa ska bli smidig.

Vad kan jag boka hos Sembo och hur funkar det?

Sembo är det flexibla alternativet när du ska ut och resa. Sedan 2007 har Sembo blivit ännu mer flexibelt då Sembo nu är en del av Stena Line Travel Group som även kan erbjuda Stena Lines färjeresor. Du kan välja om du vill resa till Medelhavet, hålla dig inom Europa eller ge dig av till någon annan spännande världsdel och det är också upp till dig hur du vill ta dig dit om du helst tar färjan, flyger eller bilar samt om du behöver en hyrbil eller boende när du väl nått din destination. Om du däremot hellre reser inom Norden till badland som Lalandia, The Reef, Dayz Resorts eller Danland med mycket bad och aktiviteter för hela familjen eller tar en skidresa till Alperna (Frankrike, Österrike, Italien och Schweiz) så går det såklart också att boka genom Sembo. Du kan välja att din resa på Sembo.se, via telefon eller hos någon av Sembos återförsäljare runt om i landet. En semester behöver inte alltid innebära slappande på stranden (om man inte väljer att göra det) utan det finns mycket roliga aktiviteter och du kanske har krav som att det ska vara en golfresa, att du helst vill ha en egen pool när du bokar boende eller att det måste vara väldigt prisvärt. Kraven är helt upp till dig och Sembo tillgodoser många krav med sitt breda utbud.

Hur använder jag en rabattkod hos Sembo?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först önskat resmål, vilket hotell och detaljer för avresa samt klicka på ”Boka”.
2. Nu får du ett val om du önskar att välja till hotell, flyg, hyrbil eller färjebiljett/brobiljett. När du valt önskade tillval klickar du på ”Fortsätt”
3. Fyll i dina bokningsuppgifter och om du vill ha avbeställningsskydd samt reseförsäkring eller inte.
4. Om du har en erbjudandekod så klickar du på ”Jag har en erbjudandekod”, skriver in koden i fältet som dyker upp och klickar på ”Räkna om priset”.
5. Kontrollera så att rabatten tack vare erbjudandekoden är avdragen från priset och klicka på ”Slutför bokning” om alla uppgifter stämmer.
6. Nu kan du börja packa resväskan och göra dig redo för en skön semester!

Vilka rabatter brukar förekomma hos Sembo?

Det är inte ovanligt att Sembo har kampanjer/rabattkoder på deras populäraste resmål som ger 20-70% rabatt och ibland kan du även boka 3 nätters boende på Legoland, Lalandia och Disneyland Paris och endast betala för 2 vilket gör en stor skillnad för barnfamiljer. Sembo brukar även erbjuda rabatterade flygpriser när man flyger med SAS, Air France, KLM, Qatar Airways, Norwegian och Finnair. Du kan fynda resor och upplevelser till vrakpriser i något som Sembo kallar ”superdeals” med bl.a. weekendresor, vinresor och spa-upplevelser. Sembo har en stående rabatt som ger dig 20% rabatt på när du bokar färjan och boende samtidigt. Precis som alla andra resebyråer har Sembo sista-minuten resor där du kan spara en slant!
Rabattkoderna och kampanjerna för Sembo uppdaterades senast maj 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies