Boxer rabattkoder

Boxer är ett företag som levererar digitala TV-kanaler och har gjort det sedan 1999, men som numera även erbjuder Bredband. I utbudet hos Boxer hittar du flexibla TV-abonnemang (Boxer Flex8 och Boxer Flex16), kontantkort för betalkanaler, färdiga kanalpaket (Boxer Max och Boxer Mix) av den större och mindre typen och bredband via fiber. Självklart har du möjlighet att välja HD-kanaler och populära kanaler som ingår i Boxer's kanalpaket, totalt har du 65 kanaler att välja på. För att få tillgång till Boxer's utbud så behöver du inge parabol, det enda du behöver är en vanlig TV-antenn och en HD-box (välj mellan en box med eller utan inspelning) alternativt en CA-modul som du sätter direkt i din TV.

För att använda en rabattkod (eller "värdekod" som Boxer kallar dom) så väljer du först ett kanalpaket och skriver in rabattkoden i fältet "Ange värdekod" och klickar på "Aktivera". När du kommer till nästa steg i beställningen så ser du att rabatten är avdragen.
Läs beskrivningen om Boxer
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Boxer
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Boxer erbjuda mig?

Boxer är ett av Nordens ledande företag inom TV-abonnemang och ägs av koncernen Teracom. Företaget grundades 1999 och är Sveriges främsta TV-leverantör för marksänd digital-TV. Du som kund erbjuds ett brett utbud av kanaler och kanalpaket med allt från en mix kanaler till ett maxat kanalpaket med samtliga tv-kanaler men det finns även paket där du själv väljer ut dina favoritkanaler. Om du föredrar att hellre betala enbart för det du ser på så erbjuder Boxer även PPV (pay-per-view) och deras kontantkort där du laddar på en eller ett fåtal månader åt gång, perfekt till sommarstugan, båten eller när du är på resande fot.

Hur funkar Boxer?

Boxers sändningar går som sagt via marknätet vilket i praktiken betyder att du inte behöver ha ett uttag för kabel-TV eller fiber. Det enda du behöver för att ta emot Boxers kanalutbud är en TV och en TV-antenn, det finns moderna TV-antenner som är både snygga och smidiga utan att för den sakens skull vara dåliga. När du beställer ett kanalpaket hos Boxer så kan du själv välja om du vill ha en box som enbart ska kunna ta emot TV-sändningen, ge möjligheten till inspelning, få tillgång till On Demand (se på play-kanaler och beställa hyrfilmer) eller om du vill slippa boxen helt finns även möjligheten att köpa till en så kallad TV-modul med stöd för DVB-T2 som du sätter direkt i TV'n (detta förutsätter att du har en CI-modulplats i din TV). I själva TV-modulen som sitter direkt in i TV'n sätter du sedan ditt programkort och kan börja titta på hela ditt kanalpaket. Om du bor i lägenhet och är osäker på om Boxer funkar i ditt fall så räcker det att du har en antenn för att kunna ta emot utbudet som Boxer erbjuder. Det finns platta TV-antenner som enkelt kan döljas bakom exempelvis bokhyllor eller tavlor om du tycker att den ser ”tråkig ut”.

Hur använder jag en rabattkod hos Boxer?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
  • 1. Välj först önskat kanalpaket, exempelvis klicka på ”Beställ Boxer Flex16”.
  • 2. Bestäm vilken hårdvara du vill ha eller behöver samt vilken bindningstid du önskar.
  • 3. Fyll i rabattkoden i fältet nedanför ”Ange värdekod” och klicka på ”Aktivera”.
  • 4. När du har aktiverat rabattkoden så står det ”Värdekoden är nu aktiverad”, klicka då på ”Gå vidare”.
  • 5. Om du har valt att beställa ett Boxer Flex-abonnemang så får du välja vilka kanaler som ska ingå i ditt kanalpaket.
  • 6. Du ser en summering av de rabatter som ges på ditt abonnemang i högerkolumnen och kan nu slutföra din beställning hos Boxer med rabatt genom att klicka på ”Gå vidare”.


Vilka rabatter brukar förekomma hos Boxer?

Det är inte ovanligt att Boxer har en kampanj där du får någon form av TV-box på köpet, gratis startavgift, en tillvalstjänst under en begränsad tid, rabatt på ett specifikt kanalpaket under första året eller halvåret. Det brukar även finnas rabattkoder (Boxer kallar detta för ”Värdekod”) då och då som ger ett fast belopp i rabatt.
Rabattkoderna och kampanjerna för Boxer uppdaterades senast december 2022
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies