Bythjul.com rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Bythjul.com. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Bythjul.com.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Bythjul.com
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder/kampanjer just nu, men besök gärna Bythjul.com
Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Bythjul.com
Tyvärr har vi inga aktiva kampanjer just nu, men besök gärna Bythjul.com

Vad kan Bythjul erbjuda mig?

Bythjul är den största däckhandlaren på nätet i Norden och dom säljer alla typer av däck för personbilar (sommardäck, vinterdäck, fälgar och kompletta hjul). Du har även möjligheten att få de nya däcken monterade på fälg samt balanserade och monterade på bilen. Hos Bythjul köper du dina däck för säsongen till ett mycket lägre pris än hos en lokal däckhandlare och du får automatiskt ett bredare utbud av däck och tillverkare att välja på. Dom har prisvärda däck från välkända tillverkare som BFGoodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Gislaved, Goodyear, Hankook, Kumho, Michelin, Nokian, Pirelli, Toyo och Yokohama.

Vad kan jag köpa hos Bythjul och hur funkar det?

Om det är någonstans du ska leta när du vill hitta billiga sommar- och vinterdäck så är det hos Bythjul. Du kan spara upp till 40% på däckköpet jämfört med en traditionell däckhandlare. På Bythjul så är det lätt att hitta rätt däck till din bil, skriv in ditt registreringsnummer och välj om du är ute efter sommardäck, vinterdäck eller fälgar så får du fram alla som passar till din bil. För att hitta det bästa däcket för din bil och ekonomi så kan du använda dig av de standardiserade graderingarna som finns för bränsleeffektivitet (A till G, där A är bäst bränsleeffektivitet), våtgrepp (A till F, där A är bäst våtgrepp) och bullernivå (mäts i decibel, där lägst dB är bäst). För att hitta det bästa däcket för dig, din bil och din ekonomi bör du gå på:
1. Hitta först de däck som passar din bil
2. Jämför de däck som har bäst bränsleeffektivitet, bäst våtgrepp, lägst ljudnivå, lägst pris och är en tillverkare som du känner ett förtroende för
3. När du hittat balansen mellan dessa parametrar så vet du att du kommer få ett däck som uppfyller bästa möjliga säkerhet, prisvärdhet och drar minst bränsle

Hur använder jag en rabattkod hos Bythjul?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilka däck, fälgar eller kompletta hjul du vill köpa och klicka på ”Köp”
2. Du kommer nu till kassan automatiskt (om du inte gör det kan du klicka på ”Gå till varukorg”
3. För att använda en rabattkod klickar du på länken ”Klicka här” till höger om ”Rabattkod?”
4. Skriv in rabattkoden i fältet och klicka på ”Registrera”
5. Om du vill boka en tid för däckbyte direkt så klickar du på ”Boka tid hos Bythjulpartner”, annars kan du gå vidare på ”Gå vidare utan att boka tid”
6. Fyll i dina kunduppgifter, välj önskat leveranssätt, välj betalningssätt och klicka på ”Slutför beställning”
7. Nu har du beställt dina däck och är snart redo för många fler mil på vägarna

Vilka rabatter brukar förekomma hos Bythjul?

Det är inte ovanligt att Bythjul har kampanjer/rabattkoder för sommardäck/vinterdäck strax innan säsongen, däck från en specifik tillverkare eller på alla fälgar. Du kan göra riktiga fynd (utan att för den sakens skull betala extremt mycket) i Bythjul's REA/outlet med upp till 75% rabatt på utgående däck. Ibland kan du även få gratis frakt på dina nya hjul eller däck.
Rabattkoderna och kampanjerna för Bythjul.com uppdaterades senast mars 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies