Vad är en rabattkod?
En rabattkod är helt enkelt en kod som ger dig rabatt hos en specifik butik när du handlar online. Med kodens hjälp kan du exempelvis få rabatt på en speciell produkt eller få tillgång till gratis frakt. Hur man använder koden varierar lite beroende på vilken butik du kommit till, men för det mesta anges denna i ett fält vid slutförande av köp. När du kopierat och klistrat in vald rabattkod dras priset på din beställning. Svårare än så är det inte!

Skulle du eventuellt ha frågor om hur man går tillväga, var inte rädd för att höra av dig eller läs mer på sidan Rabattkoder för instruktioner.
Varför ska jag handla med en rabattkod?
För att kunna spara pengar! Med hjälp av Dumsnål.se kan du hitta den produkt eller det erbjudande du söker med hjälp av vår enkla och lättnavigerade sida, till ett billigare pris. Håll ögonen öppna och besök oss kontinuerligt och du kommer finna det du letar efter oftast till ett pris som är vänligare för plånboken!
Vad är det för skillnad på en rabattkod och en kampanj?
Kampanjen som man brukar kalla det kräver ingen rabattkod för att du skall få din rabatt. En kampanj kan innebära exempelvis ett unikt pris på en vara under en viss tid eller nedsatt pris på en resa inom ett visst bokningsdatum. Det du behöver göra för att använda kampanjens rabatt är helt enkelt att klicka på det faktiska erbjudandet. Utförlig förklaring och villkor av det valda erbjudandet brukar visas när du klickar på länken för kampanjen. Detta eftersom vi i de flesta fall skickar Dig som besökare direkt till det aktuella erbjudandet.

När du ska använda en rabatt från en rabattkod krävs det dock att du kopierar koden i fråga och klistrar in den vid slutförande av ditt köp.

Vi har på ett smart sätt delat upp dessa kategorier för att du enkelt skall kunna se vad som är vad. Självklart sparar du pengar både på kampanjer och rabattkoder.
Jag är helt ny på det här! Hur kommer jag igång?
Vad kul att du vill testa på det fina med att handla rabatterat online! På Dumsnål.se har vi olika sätt att hitta det du söker efter. För det mesta är allt väldigt enkelt. Vet du vilket företag du letar rabatt hos använder du kort och gott vår sökfunktion som du hittar i toppen av sidan, därifrån väljer du det företag du riktat in dig på.

Känner du dig osäker på vad företaget du söker heter använd då gärna vår kategorifunktion. Dumsnåls kampanj- och rabattkodsbank innehåller ett par populära kategorier där du kan sålla rabatter och företag genom ett klick i menyn.

Givetvis behöver man inte veta vad man söker när man surfar till vår site. Därför samlar Dumsnål.se de färskaste rabatterna och kampanjerna på startsidan för att du som besökare ska slippa leta själv! Vi tycker nämligen att det ska vara bekvämt att handla billigt på nätet! Som en extra krydda på moset så visar vi även utgående erbjudanden på startsidan för du inte ska gå miste om något.
Hur ofta uppdaterar ni era erbjudanden?
Eftersom vi inte är några tankeläsare har vi svårt att sätta någon exakt tid på när och hur ofta vi uppdaterar våra erbjudanden. Detta hänger givetvis på när och vad våra kära annonsörer/företag skickar ut och vad vi sedan samlar upp.

Vi jobbar för att delge er alla "relevanta" erbjudanden, alltså de erbjudanden som vi tror att Du tycker är bra! Hela idén med sorteringsprocessen handlar om att återigen skapa harmoni när Du som besökare tittar in hos oss. Istället för att ta upp din tid att rota bland en massa irrelevant information gör vi jobbet åt dig och på så sätt kan du luta dig tillbaka och lita på att det som finns på Dumsnål.se är just .. bra!

I det stora hela försöker vi i den mån att det finns släppa nya rabatter och erbjudanden varje dag. Vi har tydliga datum som gör att du kan följa vår aktivitet, så var på din vakt! Ett tips kan vara att lägga till Dumsnål.se som startsida.
Jag klickade på ett erbjudande som var inaktuellt, varför?
Även vi på Dumsnål är mänskliga och kan göra fel, även om det är väldigt sällan :) Ibland händer det att en rabattkod eller kampanj blir inaktuell. Då är vi jätte tacksamma om du som besökare kontaktar oss så snart som möjligt så fler slipper stöta på problemet. Vi strävar givetvis efter att minimera risken för utgående erbjudanden och rabatter genom att ständigt gå igenom det material vi visar för Dig som besökare.
Hur lämnar jag feedback?
Det finns många ingångar att kontakta oss på Dumsnål. Tanken med vår nya site handlar om att bli "ett" med besökaren. Feedback kan i första hand lämnas via vår "box" som du kan se till höger på siten. Inga tips eller idéer gällande utvecklig är dåliga så var inte rädd för att dela med dig av dina åsikter! Det är ju trots allt för Dig som sidan finns. Är tipset av ett högt värde så ska vi nog se till att hitta någon belöning!

Sitter du och klurar på en allmän fråga som du tycker passar i vår FAQ? Var vänlig och skicka den via vårt formulär som du ser till höger så ska vi försöka svara på frågan lika trevligt som vi gjort på alla de andra.
Hur går man med i ert nyhetsbrev?
Innan vi förklarar hur du går med i vårt nyhetsbrev måste vi ju självklart passa på att berätta lite om vad du får ut av det!

Först och främst är det helt GRATIS precis som allt annat på Dumsnål. I vårt nyhetsbrev får du ta del av fräscha erbjudanden och rabatter före alla andra. Eftersom vi på Dumsnål ibland får unika rabatter så kommer vi även att presentera dessa till förmån för dig som prenumerant. Hela idén med Dumsnål.se handlar som bekant om att skära ner allt onödigt trassel för dig som besökare och detta kommer även återspeglas i vårt nyhetsbrev. Det ska inte vara jobbigt att läsa våra brev, det ska vara givande, enkelt och givetvis ge en möjlighet att spara pengar.

Och hur blir du då en stolt prenumerant av Dumsnåls nyhetsbrev? Jo du anmäler dig på sidan Dumsnål, i högerkolumnen finner du anmälan för nyhetsbrev. Om du vågar klicka där kommer du se ett par fält där du helt enkelt fyller i dina uppgifter. Vidare kommer ett nyhetsbrev trilla ner i din e-postlåda någon gång i veckan!
Jag är intresserad av ett samarbete, hur går jag tillväga?
Bara för att vi på Dumsnål tycker att banners är skitjobbiga så betyder det inte att det inte finns andra sätt! Eftersom vi är en välbesökt och inarbetad webbsite finns det givetvis andra möjligheter för dig som företagare att starta ett samarbete med oss. Enklast är att klicka sig vidare till vår kontaktsida och berätta om dina tankar för oss, så diskuterar vi fram en lösning.
Ställ en fråga till oss!
Dumsnål är en flexibel site som är till för dig som besökare. Detta innebär att du själv kan ställa frågor angående exempelvis rabattkoder eller kampanjer. Eftersom vi ständigt strävar efter att utvecklas är vi tacksamma för feedback på allt annat som finns (eller inte finns) på vår webbsite.Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies