Junkyard rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Junkyard. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Junkyard.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Junkyard
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Junkyard
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Junkyard erbjuda mig?

Junkyard startades 2002 som en liten skateshop och är idag Skandinaviens största e-handelsbutik som säljer urban fashion online. Du erbjuds ett väldigt brett sortiment av kläder, streetwear, skateprodukter, skidor/snowboards och mycket mer hos Junkyard.

Hur funkar Junkyard?

Tack vare den logiska och lättnavigerade e-handeln som Junkyard lyckats sätta ihop så är det lätt för dig att hitta rätt streetkläder och sportprodukter för vår, sommar, höst och vinter för att slutligen genomföra ditt köp. Hos Junkyard hittar du grymma produkter från välkända varumärken som adidas, Vans, Stussy, Nike, Carhartt, Trasher, WeSC, Dr Denim, Dr. Martens, Rip Curl, Oakley, Burton och många fler.

Hur använder jag en rabattkod hos Junkyard?

För att använda en rabattkod går du enligt följande:
1. Lägg de varor som du vill köpa i varukorgen och klicka på "Gå vidare till kassan".
3. För att aktivera en rabattkod så klickar du på "Presentkort / Rabattkoder" och fyller i rabattkoden i fältet "Ange din rabattkod om du har någon", sedan klickar du på "Använd kupong".
4. Fyll i dina kunduppgifter, betala dina varor och slutför beställningen
5. Du har nu sparat pengar med rabattkoder hos Junkyard!


Vilka rabatter brukar förekomma hos Junkyard?

Junkyard har regelbundet kampanjer/rabattkoder som du kan använda för att shoppa billigare. Det kan exempelvis vara 100kr rabatt när du handlar för minst 500kr, 15% extra rabatt på alla REA-varor eller 10% rabatt på alla produkter från ett specifikt varumärke. Junkyard brukar även ha en stående REA året om med upp till 80% rabatt, sedan kommer det då och då förmånliga reor som mellandagsrea, vinterrea, januarirea, midseason sale osv under kortare perioder.
Rabattkoderna och kampanjerna för Junkyard uppdaterades senast augusti 2019
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies