Lensway rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Lensway. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Lensway.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Lensway
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Lensway
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Vad kan Lensway erbjuda mig?

Lensway säljer linser, glasögon, solglasögon och linsvätskor från välkända varumärken som Ray-Ban, Oakley, Björn Borg, Henri Lloyd, Kam Dhillon, Lyle & Scott, Ltede, Salming, Peak Performance. Som om inte det vore nog så hjälper Lensway dig på många sätt att hitta billiga glasögon och solglasögon på nätet. Du hittar snabbt ett par brillor som du verkligen passar i tack vare Lensways funktion som gör att du kan prova glasögonen på dig genom att ladda upp en bild och välja glasögonen.

Vad kan jag köpa hos Lensway och hur funkar det?

Du hittar schyssta glasögon och solglasögon (med eller utan spegelglas, blåa som röda, i metall, plast eller titan... you name it!) för både kvinnor och män i alla tänkbara former, färger, material och modeller. När du letar efter glasögon på Lensway.se så är det lätt att hitta rätt modell dels tack vare ett smidigt filter som du kan filtrera ut de glasögon som verkligen är intressanta och inom din budget. När du väl hittat ett urval så kan du testa hur dom skulle se ut på dig genom att ladda upp ett foto och så får du se glasögonen "på dig" direkt.

Hur använder jag en rabattkod hos Lensway?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
  • 1. Välj först de produkter du vill beställa och klicka på "Kassa"
  • 2. Du fyller i rabattkoden genom att klicka på ”Har du en rabattkod?”, fyll i rabattkoden i fältet ”din kod” och sedan klickar du på "Använd"
  • 3. Sedan fyller du i dina kunduppgifter.
  • 4. Nu klickar du på "Slutför köp"!


Vilka rabatter brukar förekomma hos Lensway?

Det är inte ovanligt att Lensway har kampanjer/rabattkoder som ger dig rabatt på deras glasögon, linser och solglasögon. Som ny kund kan du beställa glasögon med 50% rabatt och ofta har dom återkommande kampanjer som ger rabatter på populära glasögon, linser från välkända varumärken. Vissa tidpunkter på året kan du även fynda i Lensways rea med upp till 70% rabatt.
Rabattkoderna och kampanjerna för Lensway uppdaterades senast september 2021
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies