One.com rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för One.com. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för One.com.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om One.com
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna One.com
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Vad kan One.com erbjuda mig?

One.com är en webbhotellsleverantör som startades 2002 i Danmark (hette då B-One) och är idag Europas ledande aktörer inom webbhosting och domänregistrering. När du väljer One.com som din domänregistrar alternativt webbhotellsleverantör så vet du att du får en bra grund att bygga på eftersom One.com har en stabil infrastruktur, över 1 000 000 kunder i ryggen och riktigt bra priser.

Vad kan jag beställa hos One.com och hur funkar det?

One.com erbjuder riktigt prisvärda webbhotell och registrering av domännamn. Samtidigt som du köper ett webbhotell och en domän så kan du skapa obegränsat antal egna e-postadresser på ditt egen domännamn för ett professionellt intryck gentemot dina besökare. Du får självklart tillgång till en miljö där du enkelt kan sätta upp din egen Wordpress genom ett klick men du kan också köra din egen e-handel. Skulle det vara något längs med vägen så har du alltid tillgång till dygnet runt support.

Hur använder jag en rabattkod hos One.com?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilket webbhotell som du vill beställa och om du vill registrera en domän alternativt flytta över en befintlig domän
2. Klicka på "Till kassan", fyll i ditt namn och telefonnummer och klicka på "Nästa"
3. Fyll i dina kunduppgifter och kontrollera så att detaljerna är korrekta. 4. För att fylla i en rabattkod så klickar du på "Ja" vid rubriken "Har du en förbetald rabattkod?" och sedan skriver du in rabattkoden i fältet och klickar på "Uppdatera". 5. Klicka på "Till kassan" för att slutföra din beställning. 5. Du har nu fått rabatt på din beställning hos One.com!

Vilka rabatter brukar förekomma hos One.com?

I grunden har du alltid ett riktigt bra pris på webbhotellspaketen hos One.com utan att du ens fyllt i en rabattkod. Då och då har One.com kampanjer där dom sänker priset ytterligare på deras webbhotell. Har du tur så finns det dessutom en rabattkod som gör att du kan spara ytterligare en slant men dom förekommer inte så ofta.
Rabattkoderna och kampanjerna för One.com uppdaterades senast december 2023
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies