Rum21 rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och aktuella kampanjer för Rum21. Du kan välja att visa enbart rabattkoder, kampanjer eller samtliga erbjudanden. Klicka på önskat erbjudande för att komma till butiken.

Rum21 ägs av CDON Group och säljer möbler, belysning och heminredning. I CDON Group ingår bl.a. CDON, Nelly, Tretti och Lekmer. Rum21 har ofta kampanjer och en ständigt pågående REA där du troligtvis hittar något av intresse till ett riktigt förmånligt pris.
Läs beskrivningen om Rum21
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Rum21
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan RUM21 erbjuda mig?

RUM21 startades som ett familjeföretag i Borås men förvärvades år 2014 av designjätten Royal Design Group. Med en stadig historia är nu RUM21 ett av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet. De jobbar hårt för kvalité samt en personlig rådgivning för dig som privatperson eller företag. Med en fantastisk känsla för stil och medvetna produktval kan du känna dig trygg i deras händer. Här finns allt för dig som älskar inredning!

Vad kan jag köpa på RUM21 och hur funkar det?

På RUM21 kan du köpa allt från klassiska designmöbler till det absolut senaste i inredningsvärlden. Det är noggrant utvalda märken så som HAY, Bruno Mathsson, Eva Solo, Georg Jensen, Ittala, Kay Bojesen, Skultuna, DUX och mycket mer. Med en enkel och stilren design på hemsidan gör det lätt för dig att leta bland de olika varumärkena samt kategorierna möbler, utemöbler, belysning, inredningsdetaljer, kök, servering, mattor, textil och posters.

Hur använder jag en rabattkod hos RUM21?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilka designprodukter som du vill köpa
2. Klicka på ”Gå till kassan”
3. Klicka på ”Har du rabattkod? Klicka här” och fyll i koden
4. Välj önskat fraktsätt och fyll i uppgifter som följer
5. Slutför köp och välj betalsätt
6. Grattis, du har nu sparat pengar på ditt designköp!

Vilka rabatter brukar förekomma hos RUM21?

RUM21 går ofta ut med kampanjer och rabatter på specifika varumärken. Emellanåt säljer de även ut säsongens sortiment innan de får in nytt och då gäller det att vara på hugget då man kan fynda dyra designmöbler, sängkläder, inredningsdetaljer och belysning för en billigare peng.
Rabattkoderna och kampanjerna för Rum21 uppdaterades senast mars 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies