Skruvat.se rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Skruvat.se. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Skruvat.se.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Skruvat.se
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Skruvat.se erbjuda mig?

Du hittar reservdelar, biltillbehör samt däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen och Volvo hos Skruvat. Om du är osäker på vilka reservdelar som passar din bil så kan du fylla i ditt registreringsnummer för att få fram alla passande reservdelar.

Till skillnad från när du handlar i butik så har Skruvat.se alla delar på lager och är redo att skicka dom omgående till dig. Visst vore det skönt att slippa vänta på att delarna ska beställas hem?

Vad kan jag köpa hos Skruvat.se och hur funkar det?

Du hittar alla tänkbara reservdelar och serviceprodukter till din bil hos Skruvat.se, allt från stötdämpare, fjädrar, bussningar och däck/fälgar till verktyg och eftermonterade dragkrokar. Skruvat har alltid snabba leveranser, oftast får du beställningen redan dagen efter eller ett par dagar efter det att beställningen är gjord. Att serva bilen själv eller byta däck är inte så svårt som det låter och det klarar dom flesta av med lite hjälp från en kompis eller servicehandbok med de moment som du ska utföra. När du köper servicedelarna på Skruvat.se och byter själv sparar du en ordentlig slant jämfört med om du skulle lämna in bilen. Dessutom slipper du vara utan bil under några dagar.

Hur använder jag en rabattkod hos Skruvat.se?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilka reservdelar du vill handla och gå sedan till kassan genom att klicka på knappen ”Till kassan”
2. Klicka på "Rabattkod eller Tillgodokvitto", skriv in rabattkoden i fältet nedanför titeln "Rabattkod / Presentkortskod", klicka sedan på "Använd kod" för att aktivera rabattkoden
3. Fyll i dina kunduppgifter eller logga in för att automatiskt hämta kunduppgifterna
4. Klicka på ”Fortsätt” och välj betalnings- och leveranssätt och slutför beställningen genom att betala
5. Nu har du sparat pengar på dina reservdelar med lägre priser än i en fysisk butik och dessutom använt en rabattkod!


Vilka rabatter brukar förekomma hos Skruvat.se?

Skruvat.se har ofta kampanjer/rabattkoder som ger dig rabatt på exempelvis serviceprodukter, däck/fälgar, motorolja. Ibland händer det även att dom har rabattkoder som ger rabatt på hela beställningen eller gratis frakt. När det är dags att tömma deras lager så kör Skruvat.se en REA, beroende på årstid så heter reorna allt från vinterrea och mellandagsrea till vårrea/sommarrea.
Rabattkoderna och kampanjerna för Skruvat.se uppdaterades senast juni 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies