Tele2 rabattkoder

Tele2 är en av Sveriges större mobiloperatörer och grundades redan 1993. I utbudet hittar du mobilabonnemang, mobilt bredband via 4G, hemtelefoni (via IP-telefoni eller telefonjacket) och TV-abonnemang (flertalet kanalpaket att välja på) för privatpersoner och företag. Hos Tele2 kan du beställa det du behöver, om du är ute efter ett mobilabonnemang är du troligen också ute efter en ny telefon och kanske även något mobiltillbehör såsom headset eller en extra laddare. Tele2 har många smartphones att välja på från välkända tillverkare såsom Apple, HTC, Samsung, Sony, LG och Nokia.

För att använda en rabattkod (eller "kampanjkod" som Tele2 kallar dom) så går du till kassan, klickar på "Gå vidare", klickar på "Kampanjkod?" och fyller i rabattkoden i fältet "Kampanjkod" och slutligen klickar på "Aktivera".
Läs beskrivningen om Tele2
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Tele2
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Rabattkoderna och kampanjerna för Tele2 uppdaterades senast juni 2018
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies