Telenor rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Telenor. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Telenor.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Telenor
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Telenor
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Telenor erbjuda mig?

Telenor är en av Sveriges och Nordens största mobiloperatör och med en täckning på 99% vet du att ditt abonnemang funkar oavsett var du befinner dig i Sverige. Dom erbjuder mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband för privatpersoner och företag. Telenor är det perfekta alternativet för dig som gillar att byta telefon då du kan välja Telenor Change och få byta telefon varje år utan kostnad. Det är också ett bra alternativ för hela familjen då du får rabatt när du beställer flera mobiler till familjemedlemmarna med Telenors familjedeal.

Vad kan jag köpa hos Telenor och hur funkar det?

Telenor mobilabonnemang med olika surfmängd, mobiltelefoner (t.ex. Apple iPhone SE, iPhone 12 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 13 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 14 Plus/Pro/Pro Max och iPhone 15 Plus/Pro/Pro Max med 64GB, 128GB, 256GB, 512GB eller 1TB lagringsutrymme), kontantkort, mobilt bredband med eller utan modem. Om du är ute efter ett abonnemang där du kan byta mobil en gång om året eller en mobil för varje familjemedlem så är Telenor det rätta alternativet. Att du får en riktigt bra täckning är självklart. Beroende på vad du väljer att köpa och vilka tillval du gör kan du få olika mycket rabatt.

Hur använder jag en rabattkod hos Telenor?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilket abonnemang, kontantkort eller mobilt bredband som du vill köpa och gå till kassan
2. Om du har valt en mobil så får du välja färg på den, vilket abonnemang du önskar, vilken bindningstid du vill ha och klicka på ”Välj”
3. Välj önskade tilläggstjänster och klicka på ”Gå vidare”
4. Du fyller i rabattkoden (eller ”kampanjkod” som Telenor kallar dom) i fältet till höger om ”Eventuell kampanjkod” och övriga uppgifter samt klickar på ”Gå vidare”
5. Slutför beställningen så har du sparat en slant med kampanjkoden!

Vilka rabatter brukar förekomma hos Telenor?

Det är ofta Telenor har kampanjer/kampanjkoder som ger dig rabatt på deras mobilabonnemang, mobiler och mobila bredband. Oftast får du en sänkt månadskostnad med utvalda mobiler, dubbla surfen när du köper vissa abonnemang samt rabatt på familjedealen där hela eller delar av familjen får varsin telefon inkl. abonnemang. Om du väljer att köpa en utgående mobiltelefon när Telenor har lagerrensning så kan du göra ett riktigt kap med en schysst rabatt. För dig som är under 27 år så får du 50kr rabatt / månad på valfri mobil.
Rabattkoderna och kampanjerna för Telenor uppdaterades senast december 2023
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies