Tre rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Tre. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Tre.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Tre
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Tre
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Tillsvidare

Vad kan Tre erbjuda mig?

Tre är en av de större mobiloperatörerna i Sverige som främst säljer mobilabonnemang och mobilt bredband till privatpersoner men har även tjänster som mobila växellösningar för företag. Tre startades redan 2003 och har sedan starten växt sig till en stor aktör. Du kan välja om du behöver ett mobilabonnemang med eller utan ny mobil, ett kontantkort, ett mobilt bredband eller några tillbehör när du beställer på Tre.se.

Vad kan jag köpa hos Tre och hur funkar det?

Tre har ett väl utbyggt nät som täcker ca 98.5% av Sveriges befolkning som från början byggdes för 3G men som byggts ut till 4G. Om du är ute efter ett nytt mobilabonnemang med en ny mobil (t.ex. Apple iPhone SE, iPhone 12 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 13 Mini/Pro/Pro Max, iPhone 14 Plus/Pro/Pro Max och iPhone 15 Plus/Pro/Pro Max med 64GB, 128GB, 256GB, 512GB eller 1TB lagringsutrymme) så är Tre en bra utgångspunkt att leta, oftast har Tre någon deal med rabatt på en eller flera populära mobiler. Hos Tre kan du även skaffa hemtelefoni utan att behöva ha ett traditionellt abonnemang från Telia. Med hemtelefoni från Tre kan du köra hemtelefonen via mobil uppkoppling vilket gör att du kan ta med dig hemtelefonen till sommarstugan eller på semestern, så länge du har ett eluttag och täckning för det mobila nätet.

Hur använder jag en rabattkod hos Tre?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först vilket abonnemang, kontantkort eller tillbehör som du vill köpa och gå till varukorgen
2. För att använda en rabattkod fyller du i rabattkoden i fältet till höger om ”Har du en rabattkod?” och klickar på ”Verifiera”
3. Klicka på ”Köp produkter” och fyll resterande information och slutför din beställning för att få rabatten från rabattkoden

Vilka rabatter brukar förekomma hos Tre?

Det är inte ovanligt att Tre har kampanjer/rabattkoder som ger dig rabatt på populära mobiler/mobilabonnemang, dubbla surfen. Du kan göra riktiga fynd på utgående mobiler i Tres REA. När du tecknar mobilabonnemang på Tre.se så slipper du startavgiften och fraktkostnaden som du annars hade fått betala för i en Tre-butik. Ibland får du även ett par schyssta hörlurar, högtalare eller något annat spännande på köpet.
Rabattkoderna och kampanjerna för Tre uppdaterades senast juli 2024
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies