Skincity rabattkoder

Här hittar du rabattkoder och kampanjer för Skincity. Du kan navigera genom knapparna nedan om du är ute efter Rabattkod, Kampanj eller helt enkelt vill se Alla erbjudanden för Skincity.

För att använda rabattkoden, så kopierar du koden och klickar på länken (beskrivningen av erbjudandet). Rabattkoden klistrar du vanligtvis in i kassan för att få rabatten vid ditt köp. Är du intresserad av en kampanj klickar du på erbjudandet och läser instruktionerna på företagets webbplats. Det har aldrig varit lättare att spara pengar!
Läs beskrivningen om Skincity
Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Erbjudande
Rabattkod

Tillsvidare

Tyvärr har vi inga aktiva rabattkoder just nu, men besök gärna Skincity
Erbjudande
Kampanj

Tillsvidare

Vad kan Skincity erbjuda mig?

Skincity säljer hudvårdsprodukter från dom främsta varumärkena inom hudvård och är auktoriserade återförsäljare av sina produkter och personalen som jobbar på Skincity är diplomerade hudterapeuter som hjälper dig att hitta precis rätt produkt för ditt behov. Du kan även göra ett hudtest hos Skincity för att veta exakt vilka produkter du behöver för att bättra på hudens balans och välmående.

Vad kan jag köpa hos Skincity och hur funkar det?

Du hittar ansikts-/kroppsprodukter (rengöringsprodukter, ansiktsvatten, peeling, serum, nattcreme, dagkcreme, ögoncreme, body lotion och solskyddsprodukter) och makeup (foundation, ögonskugga, ögonpenna, mascara, läppglans, läppstift, sminkborstar och pincetter) till kvinnor och män på Skincity.se. När du letar efter hudvårdsprodukter på Skincity.se så är det enkelt att hitta rätt produkter med hjälp av deras filtrering där du kan välja vilken hudtyp, kategori, varumärke och typ av produkt samt sortera på exempelvis billigaste eller populäraste produkterna först.

Hur använder jag en rabattkod hos Skincity?

För att använda en rabattkod gör du enligt följande:
1. Välj först de produkter du vill beställa och klicka på ”Varukorg”
2. Du fyller i rabattkoden genom att klicka på ”Har du en rabattkod?”, fyll i rabattkoden i fältet ”Fyll i din rabattkod” och sedan klickar du på ”Validera”
3. Fyll i dina kunduppgifter och välj betal- och leveranssätt
4. Godkänn Skincity's villkor och klicka på ”Fortsätt” för att lägga beställningen
5. Du har nu sparat pengar med en rabattkod hos Skincity!

Vilka rabatter brukar förekomma hos Skincity?

Det är inte ovanligt att Skincity har kampanjer/rabattkoder som ger dig rabatt på deras hudvårdsprodukter. Oftast har dom kampanjer som ger dig 10-25% rabatt på populära varumärken, ibland har dom även kampanjer som gör att du kan köpa 3 produkter och endast betala för 2. Strax innan jul samt under mellandagarna, black friday och cyber monday brukar dom även erbjuda en rabattkod som oftast ger 10% rabatt på hela beställningen.
Rabattkoderna och kampanjerna för Skincity uppdaterades senast september 2021
Nyhetsbrev
Tack för att du har anmät dig till vårt nyhetsbrev! Bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelandet vi precis skickat till dig.
Ingen kod krävs
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies